Contributie

De eerste 4 opkomsten zijn gratis en vrijblijvend. De contributie bedraagt €45 per half jaar. Rond januari en rond september krijgen alle leden een contributie nota uitgedeeld.

De kosten van de uniformkleding zijn vergelijkbaar met die van dagelijkse kleding.

Naast de vaste contributie zijn er soms speciale activiteiten of kampen waar kosten aan verbonden zijn. De kosten van een kamp zijn rond de €12,50 per dag afhankelijk van de aard en de bestemming.

Als groep doen we ons uiterste best om zo goedkoop mogelijk te blijven, maar we vinden het ook belangrijk om leuke activiteiten aan te bieden. Daarom organiseren we ieder jaar een aantal acties om de clubkas te spekken.

Wat krijgt uw kind voor dit geld?
Het belangrijkste is natuurlijk het lidmaatschap van onze Scoutinggroep en daarmee de wekelijkse opkomsten! Daarnaast wordt je ook lid van Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland en ontvang je vier keer per jaar het Scouting Magazine met daarin nieuwtjes, tips en een leuke Scoutingstrip.

Voor vragen over de contributie kunt u contact opnemen met onze penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..