Reünie 2024

Beste oud-lid van Scouting in Halfweg en Zwanenburg

In 2024 bestaat Scouting in Zwanenburg-Halfweg 90 jaar. Dit gaan we vieren met een reünie op zaterdag 6 juli 2024 van 15:00 tot 22:00 uur. De entree voor de reünie zal € 5 bedragen, hiervoor krijgt u een leuke beker en een ontzettend leuke dag. Tijdens de reünie zullen wij ook een BBQ verzorgen, waarvoor wij een bijdrage zullen vragen van € 10. 's Avonds is er natuurlijk een gezellig kampvuur.

Lijkt het u leuk om hierbij aanwezig te zijn? Dan ontvangen we graag van u een berichtje voor de aanmelding. U ontvangt dan van ons meer informatie en de mogelijkheid voor de definitieve inschrijving in maart/april 2024. We hopen natuurlijk dat u er bij kan zijn.

Wilt u de volgende gegevens doorgeven?

Naam:
Adres:
Telefoon:
Emailadres:
Lidmaatschapsjaren:

We willen graag uw gegevens in onze oud-ledenlijst opslaan, maar mogen dit niet meer doen zonder uw toestemming, in verband met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Zou u in de email willen aangeven of we uw gegevens mogen bewaren.

Met vriendelijke groet,

De reüniecommissie Rijnlandgroep