Reünie 2024

                                               

Zoals gelukkig bij velen al bekend is organiseren wij een reünie voor (oud) leden en vrijwilligers. Helaas hebben we nog niet iedereen kunnen bereiken, dus geef het vooral aan andere oud leden door en verwijs ze naar deze website voor meer informatie en de definitieve aanmelding.

In 2024 bestaat Scouting in Zwanenburg-Halfweg 90 jaar. Dit gaan we vieren met een reünie op zaterdag 6 juli 2024 van 15:00 tot 22:00 uur. De entree voor de reünie zal € 5 per persoon bedragen, hiervoor ontvangt elke deelnemer een leuke beker en een ontzettend leuke dag.

Rond 18:00 uur zullen wij een barbecue verzorgen, waarvoor wij een bijdrage zullen vragen van € 10 per persoon.

's Avonds is er natuurlijk een gezellig kampvuur.

Betalen

Betaling van de entree en de barbecue gebeurt bij binnenkomst op 6 juli. Er kan contant of per pin worden betaald.

Parkeren

Het parkeerterrein bij ons clubhuis is niet groot genoeg voor alle aanwezigen. We verzoeken dan ook om indien mogelijk met de fiets of lopend te komen. Komt u met de auto en bent u goed ter been dan kunt u gebruik maken van het parkeerterrein achter het dorpshuis of bij De Kom. Het parkeerterrein bij het clubhuis willen wij graag reserveren voor mensen die minder goed ter been zijn.

Ontvangst

Iedereen wordt ontvangen bij de ingang van ons terrein aan de Nolenslaan 5 in Zwanenburg met een welkomstpakketje. Hierin zit het reünieboekje met o.a. de geschiedenis van de groep, een beker met het logo van het jubileumjaar en twee muntjes voor een drankje.

Muntjes

Tijdens de reünie wordt er koffie / thee en limonade geschonken. Frisdrank, bier en wijn kunnen aan de bar worden besteld tegen betaling van muntjes. De muntjes kunnen worden aangeschaft bij de "Jubileumwinkel" op het terrein waar ook bekers, badges en naambandjes te verkrijgen zijn. Ook hier kan betaald worden met pin of contant.

Wat is er te doen?

In ons clubhuis en op het terrein zijn diverse plekken ingericht met foto's, logboeken en andere souvenirs uit het verleden om samen herinneringen op te halen.

Er zijn diverse zitgelegenheden om gezellig met elkaar bij te praten onder het genot van een drankje en/of wat lekkers. Gedurende de middag zal er ook live muziek zijn van “BandjeDerbij”.

Ook aan de kinderen is gedacht met o.a. een springkussen en leuke spelletjes.

15:00 uur

De poort gaat open en iedereen kan zich melden bij de ontvangsttafel.

16:00 uur

Officiële opening

18:00 uur

De barbecue staat klaar voor iedereen die zich heeft aangemeld om te blijven eten.

20:00 uur

Het kampvuur wordt aangestoken voor een ouderwets gezellige kampvuuravond in onze kampvuurkuil. We vinden het leuk als u/jij ons muzikaal kan vermaken bij het kampvuur.

22:00 uur

De reünie is dan toch echt afgelopen. Iedereen die niet helpt opruimen moet nu helaas naar huis.

 

We hopen dat iedereen een geweldig leuke dag zal hebben en zien jullie graag allemaal op 6 juli bij ons clubhuis. 

Op “deze link” staat het aanmeldformulier voor de definitieve aanmelding. Wij ontvangen de aanmeldingen liefst zo snel mogelijk.

 

Met vriendelijke groet,

 

De reüniecommissie Rijnlandgroep

Inge, Lucas en Ria

 

Voor vragen zijn wij te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.