#Hashtrack (voor leiding en 18+)
Van Vrijdag 18 Februari 2022 -  08:00
Tot Zaterdag 19 Februari 2022 - 23:59
Hits : 92

De Hashtrack is van vrijdagavond t/m zaterdag avond. In die periode moet je minimaal 2 uur meespelen. Hoelaat wij als groep gaan starten enzo volgt nog.

Hieronder alvast wat informatie. Meer informatie vind je op www.hashtrack.nl

Nog een scouting internetspel met opdrachten en vragen... pfff...

De Hashtrack is niet de enige in zijn soort. Er zijn nog meer soortgelijke internet spellen voor je scoutinggroep. Je kan natuurlijk gewoon aan allemaal meedoen, maar als dat geen optie is, kan je hieronder lezen in welke opzichten de Hashtrack volgens ons anders is dan anderen.

• De Hashtrack is helemaal gratis.
  • Je kan zelf bepalen hoe lang je mee wilt doen. Je kan de vrijdagavond en / of zaterdag meedoen, maar ook slechts twee uur of alles daar tussen in (en je kan dit zelfs tijdens het weekend aanpassen).
  • De opdrachten vinden plaats op jullie eigen locatie en je zult nooit gedwongen zijn naar een andere locatie te gaan of andere mensen bij de opdrachten te betrekken.
  • Ingeleverde opdrachten zijn nooit fout en hoef je nooit opnieuw te doen. (Je krijgt alleen meer of minder punten.)
  • Je maakt kans op het originele winnaarsbord dat de jury persoonlijk komt overhandigen.
  • Goed beantwoorde vragen zorgen voor extra punten, maar ze zijn niet noodzakelijk om te winnen.
  • Het is toegestaan om filmpjes en foto's te bewerken. Laat je creativiteit los!
  • Elk jaar een ander leuk thema, met dit jaar bord- / kaartspellen.
  • Tijdens de Hashtrack is er altijd een kanaal om met de jury te kunnen chatten (gewoon omdat het leuk is, of omdat je vragen hebt). We staan graag in direct contact met onze deelnemers.