Welkom bij Scouting Rijnlandgroep - Zwanenburg

De Rijnlandgroep is een Scouting vereniging in Zwanenburg - Halfweg. Onze groep biedt leuke activiteiten voor alle kinderen van 5 jaar en ouder. Wil je meer weten over Scouting? Neem dan eens een kijkje bij Wat is Scouting?

Veel plezier op deze website!

25 juni feestelijke opening Dorpshuis en dorpsplein Zwanenburg/Halfweg

Op 25 juni is de opening van het Dorpshuis. Op deze dag zal er een brug gebouwd, waarmee je vanaf het dorpshuis direct op het terrein van onze scouting komt! Ook op ons terrein kunnen de kinderen leuke spelletjes doen van 13:45 tot 17:00 uur.

Sponsorkliks

Wilt u ons steunen zonder extra te betalen? Dat kan! Via Sponsorkliks kunt u heel eenvoudig bij uw webwinkel bestellen. Wij krijgen een percentage van het aankoopbedrag. Dus: bestellen via Sponsorkliks! Klik op het logo voor onze pagina daar.